EMIGRANTEN in Australiƫ

 

VIII-k Weilers, Cornelia Maria [Corrie] is geboren op donderdag 19 juli 1888 in Amsterdam, dochter van Weilers, Franciscus Nicolaas en Donker, Wilhelmina Gerardina. Zij is overleden op maandag 13 januari 1969 in Killara, Sydney, 80 jaar oud. Zij werd gecremeerd in Northern Suburbs Crematorium bij North Ryde, Sydney NSW.

Beroep: herbergierster
Trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 15 mei 1912, in Amsterdam met Speet, Petrus Maria Antony [Pieter], 24 jaar oud. Hij is geboren op dinsdag 13 maart 1888 in Hoorn, zoon van Speet, Johannes Theodorus Jacobus en de Vrind, Maria Magaretha. Hij is overleden op zaterdag 6 mei 1972 in Killara, Sydney, 84 jaar oud. Hij werd gecremeerd in Northern Suburbs Crematorium bij North Ryde, Sydney NSW.

Beroep: kok, hotel bedrijfsleider / manager

Corrie verlaat het ouderlijk huis aan de Rustenburgerstraat 395, op haar 20e en vertrekt naar Leiden. Pieter was hoewel geboren in Hoorn, een telg van een oud Leidse familie. Hij werkte rond 1908 als kok in ‘Hotel des Indes' in Den Haag, alwaar ook Corrie's zwager Wilhelm Spengler toen werkte. Eind 1911 woont hij echter in de Frans Halsstraat 106 te Amsterdam en werkt er als chef kok bij het American Hotel aan het Leidseplein.

Pieter is bij zijn ondertrouw 24 jaar. Hij heeft voor zijn huwelijk dus toestemming nodig van zijn moeder [zijn vader die meubelmaker was, is dan al zes jaar dood]. Zij weigert deze te geven. Pieter vraagt bij de Arrondissement Rechtbank een uitspraak in deze.

Het blijft de vraag of Pieter zijn moeder nog gezien heeft tussen de rechtszaak en hun emigratie. Ze was in elk geval niet aanwezig bij het huwelijk...

Vanwege al langer slepende financiële meningsverschillen op z'n werk besloten zij te emigreren naar Nederlands Indië. Ze vertrekken slechts tien dagen na hun trouwdag.

In de middag editie van de NRC krant van 24 mei 1912, zien we op pagina 19 de passagierslijst waarop P.M.A. Speet en mevr. Speet voorkomen. Cor en Pieter vertrekken aan boord van het schip Koning Willem I met gezagvoerder G. Kruyt, met bestemming Amsterdam - Batavia [vertrek 25 mei 1912]. Hier wordt zoon Ted in mei 1913 geboren. Ze werken er in restaurant Hellendoorn te Soerabaja.

Korte tijd later vertrekken zij naar Australië en komen er op 4 september 1914 aan. Pieter vond er werk bij het ‘Hotel Australia' in Sydney. Zoon Sid wordt er in 1916 geboren. Hun postadres ten tijde van hun naturalisatie in mei 1918 was de 1st Anzac Mountain road, Moor Park te Sydney. Daarvoor vond Pieter al werk in het Hotel ‘Kosciusko', een populair gouvernementshotel met kwaliteits accommodatie in de Snowy Mountains van NSW. Pieter werkte hier in 1916 als chef en werd er in 1922 bedrijfsleider. Het hotel lag in een belangrijk wintersport resort.

Kinderen van Weilers, Maria Cornelia en Speet, Pieter:

1. Speet, Theodore William John [Ted], geboren op donderdag 8 mei 1913 in Garoet, Batavia op Java. Hij is ongehuwd, overleden op zaterdag 16 september 1944 in Darwin, 31 jaar oud. Beroep: hotelier, piloot.

2. Speet, Sidney Donald [Sid], geboren op vrijdag 29 september 1916 in Sydney, Australia Volgt IX-l.
3. Speet, Ronald [Ron],
geboren op vrijdag 27 september 1918 in Jindabyne, Australia Volgt IX-m.
4. Speet, Cornelia Maria Doreen [Corrie],
geboren op maandag 16 februari 1920 in Cooma, Australia Volgt IX-n.

[foto: 'the Creel' bij Thredbo] Corrie was tussen 1916 en 1922 bedrijfsleidster van een vissersherberg, genaamd ‘The Creel', bij het plaatsje en gelijknamige riviertje Thredbo, ook gelegen in de Australian Alps, vlakbij Mt. Kosciusko.

Echtgenoot Pieter vervulde gedurende deze tijd zijn vrijwillige dienstplicht bij de Australian Imperial Force en werd o.a. in 1918 uitgezonden naar Suez, raakte er licht gewond en werd eerder dan gepland gerepatrieerd.

Ondanks zijn veelvuldige afwezigheid werden in die tijdspanne zoon Ronald in 1918 te Jindabyne en dochter Corrie in 1920 te Cooma geboren. Geen gemakkelijke jaren voor Cor!

Ze deed er overigens alles aan om zo snel mogelijk te integreren en dong mee naar een van de vele prijzen tijdens de volgens oud Engelse traditie gehouden dorps jaarmarkt van de Church of England. Ze won overigens in 1922 de 1e prijs met haar pruimenjam.

Via oude brieven weten we dat Corrie een bridgefenomeen was en dat zij in de jaren '30 bridgedrives organiseerde in hotel ‘Kosciusko'. Een aantal jaren achtereen zouden de ‘Prince of Wales' met zijn vrouw Wallis Simpson bij hen gelogeerd hebben, o.a. vanwege het bridgen.

Zoon Teddy werd er assistent bedrijfsleider en volgde zijn vader op, toen deze in 1938 hier vertrok. Ted bleef bedrijfs-leider tot hij in 1939 naar Sydney verhuisde en er werk vond bij ‘Hotel Australia'. Het hotel Kosciusko werd overigens bij een brand in 1951, verwoest.

[foto: Hotel Canobolas in 1949] In 1938 verhuisden Pieter en Corrie met de drie nog thuis wonende kinderen naar Orange, gelegen in centraal - west New South Wales.

Hier waren zij beiden betrokken bij het opzetten van het spiksplinternieuwe 5 sterren Hotel ‘Canobolas'. Eigendom van de grote brouwer Tooheys Ltd. Ze woonden er in het hotel op de tweede etage, aan de rechterzijde. Pieter werd er bedrijfsleider, zoon Ronald werd er zijn assistent bedrijfsleider en verving hem toen hij enige maanden door ziekte uitgeschakeld was en dochter Corrie liep op haar 18e van huis weg...

Rond deze tijd wordt zoon Sid aan zijn hart geopereerd en stuurt broer Lou hen geld voor deze ingreep en de afspraak dat ze het hem terug kunnen betalen als hij overkomt, wat echter door de dreigende WO II nooit gebeurt.

Corrie miste haar familie vreselijk en koesterde zorgvuldig vrijwel alle opgestuurde familiefoto's. Brieven werden gelezen en herlezen en zijn zorgvuldig bewaard gebleven.

Zoon Ted was vanaf 1941, gedurende de WO II, piloot, Flight Lieutenant bij de Royal Australian Air Force [RAAF]. Hij kwam om het leven bij het opstijgen van een zwaar beladen Bristol Beaufort bommenwerper. Het vliegtuig crashte bij ‘take off' en sloeg te pletter tegen een boomstronk en vloog in brand aan het eind van de landingsbaan van het vliegveld Gould, bij Darwin.

Hij is op dezelfde dag, 's avonds om 18.00 uur met militaire eer begraven op het Adelaide River War Cemetry.

Het overlijden van hun oudste en veelbelovende zoon, laat een grote leegte achter en heel veel verdriet. Het kost hen jaren voordat ze hiermee leren leven, maar vergeten deed niemand hem ooit!

 

 

 

 v.l.n.r. Corrie Speet - Weilers, Ronald en zijn vrouw Dolores, Corrie,
Pieter Speet en Sidney. Foto genomen op het balkon van hotel Canobolas in Orange

 

In 1956 raakt Pieter zodanig gewond dat hij zijn werk lange tijd niet kon uitoefenen en zoon Ronald nam zijn functie als bedrijfsleider waar.Pieter en Cor gingen pas in 1960 met pensioen, beiden toen al 72 jaar oud, waarna ze verhuisden naar Killara, een buitenwijk van Sydney, waar zij beiden woonden tot aan hun dood.

Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen bleven hen tot op heden op z'n Hollands Pa en Ma noemen.

 

IX-l Speet, Sidney Donald [Sid] is geboren op vrijdag 29 september 1916 in Sydney, Australia, zoon van Speet, Peter Marie Anthony [Pieter] en Weilers, Cornelia Maria [Cor]. Hij is overleden op dinsdag 27 september 1988 in Oakville, Sydney, 71 jaar oud. Hij is begraven te Windsor NSW.
Beroep: Abattoir voorman. Trouwde met Wheel, Enid. Zij is geboren in 1916.

Kinderen van Speet, Sidney Donald [Sid] en Wheel, Enid:

1. Speet, Dianne [Di].
2. Speet, Peter Vaughan [Peter].
3. Speet, Ronald [Ron].

Di werd onderwijzeres, trouwde en kreeg een zoon en een dochter. Peter werd aardbeienboer en trouwde met Roslyn. Zij kregen drie dochters. Ronald [Ron] werkte bij het grootste Telecom bedrijf van Australië, trouwde met Anne. Zij kregen drie kinderen.

Enid woont nog steeds [Anno 2009] zelfstandig in de door Sid eigenhandig opgetrokken cottage aan de Speet road in Oakville, NSW. 

 

 

[foto: Liberator met bemanning, Ronald staat geheel rechts]

 

IX-m Speet, Ronald [Ron] is geboren op vrijdag 27 september 1918 in Jindabyne, Australia [NSW], zoon van Speet, Peter Marie Anthony [Pieter] en Weilers, Cornelia Maria [Cor]. Hij is overleden op zaterdag 14 mei 1988 in Orange, NSW, 69 jaar oud. Hij werd gecremeerd in Orange.
Beroep: hotelier, piloot, fruitteler, administrateur

(1)Trouwde, 26 jaar oud, op maandag 16 juli 1945 met Norma, Ena. Zij is geboren in Perth, Australië. Zij is overleden op dinsdag 18 november 1947.

(2) Trouwde, 29 jaar oud, op zaterdag 7 augustus 1948 met Cole, Dolores, 22 jaar oud. Zij is geboren op zaterdag 7 augustus 1926 in Auckland, Nieuw Zeeland, dochter van Cole, Noel en Wright, Patricia Pearl. Zij is overleden op maandag 14 augustus 2006 in Orange, New South Wales, 80 jaar oud.
Beroep: gerechtsstenograaf

Ronald wordt geboren als derde zoon, in Jindabyne een plaatsje in de Australian Alps. Zijn moeder is dan herbergier van een vissers ‘lodge', zijn vader manager van Hotel ‘Kosciusko'. Hoewel zijn ouders druk zijn met het hotel beleeft hij een jeugd vol sportief buitenplezier. In de winters skiet hij als de beste en zomers vermaakt hij zich op en rond het nabij gelegen meer, vissend in het kreekje en bij 't hertenkamp dat voor het hotel lag.

In 1938 verhuist hij met zijn ouders mee naar Orange, NSW, waar hij naast zijn vader assistent bedrijfsleider wordt van het 5 sterren Hotel ‘Conobalas'. In 1956 raakt zijn vader gewond en Ronald neemt zijn functie waar tot zijn vader in 1960 met pensioen ging.

Ronald nam dienst bij de RAAF, werd piloot en vloog Liberators gedurende de WO II, die hoofdzakelijk onderzeeërs moesten bombarderen. Een paar keer vloog hij nieuwe Liberators in, vanuit de Verenigde Staten naar Australië. Hij werd op een Anzac Day in een speech van zijn kapitein geroemd om zijn moedige, snelle en adequate optredens.

Hij leerde gedurende de oorlogsjaren zijn 1e vrouw Ena Norma kennen, zij diende ook bij de RAAF. Twee jaar na hun huwelijk overlijdt ze aan kanker.

Ronald keert terug naar Orange en leert daar zijn 2e vrouw Dolores kennen. Hotel Canobolas werd gebouwd door Noel Cole, de vader van Dolores. Zij bracht op aandringen van haar moeder haar vakantie daar door en zo leerden ze elkaar kennen. Ze trouwen in 1948 en zij krijgen met een tussenpoos van ruim 9 jaar twee zoons, die beiden in Sydney geboren worden maar hun kinderjaren in Orange doorbrengen.

Kinderen van Speet, Ronald [Ron] en Cole, Dolores:

1. Speet, Philip, geboren op zondag 24 april 1949 in Sydney, New South Wales Volgt X-j.
2. Speet, Jeremy
, geboren op woensdag 10 december 1958 in Sydney, New South Wales Volgt X-k.

In 1960, begonnen zij samen een fruitboomgaard zo'n 8 km noordelijk van Orange, hierin gesteund door zijn schoonvader. Ze dachten hier een goed leven op te kunnen bouwen voor hun twee zoons. Ze teelden appels, peren, kersen en pruimen. Daarnaast was er op bescheiden schaal tuinbouw met hoofdzakelijk bonen en aardappels. Ook hielden ze er een kleine kudde schapen.

In 1961 brak Ronald zijn been bij het verwijderen van boomstronken. De breuk was zo ernstig dat de artsen hem voorspelden dat hij nooit meer normaal zou kunnen lopen. Dankzij zijn enorme wilskracht lukte het hem toch, maar na zeven zeer slechte seizoenen, waarin ze zich bijna kapot werkten, geraakten ze in zulke slechte financiële omstandigheden dat Ronald besloot om weer een baan ernaast te zoeken. Hij vond werk als secretarieel manager van de plaatselijke Bowling Club, waar hij tot aan zijn pensioen in 1983 werkte,terwijl Dolores als gerechtsstenograaf het gezinsinkomen verder aanvulde.

In een poging om het fruitoverschot te verminderen, bood de Australische overheid fruittelers in 1972, $ 2,00 per verwijderde fruitboom. Ronald accepteerde dit aanbod en hakte zijn boomgaarden om. Ze hielden de boerderij aan als nevenbron van inkomsten. De boerderij bleef familiebezit en inmiddels woont zoon Jeremy er samen met zijn gezin.

Ronald en Dolores waren beiden enthousiaste motorsport liefhebbers. Ronald streed in 1953, in een Ford Consul, met zijn grote vriend Ron Muir, om de Redex Car Rally, een belangrijk Australisch motorsport evenement. Later won hij in 1956 de Ampul races in een VW. Dolores op haar beurt deed mee aan de Women's Weekly Car Rally. In 1953 hadden ze beiden zitting in het Orange Light Car Club Committee die het Gnoo Blas motor racecircuit tot stand bracht. Vele, later bekend geworden, racers reden er zoals Jack Brabham (Wereld kampioen in 1959, 1960 en 1966) en ook Prins Bira van Siam. Het circuit ging in 1962 dicht en vanaf dat moment was Ronald betrokken bij de bouw van een nieuw circuit, het Towac Parkcircuit, dat gebouwd werd binnen een paarden renbaan in Orange. Daarnaast was hij een van de oprichters van de Lion's Club in Orange. Hij was stapelgek op zijn Peugeots, z'n oude ‘Overproof' Rum, de boerderij, was een verstokt roker en hield ervan om zijn omgeving met lekker gek doen aan het lachen te krijgen. Kortom een entertainer met veel sociale interesses.

Begin 1988 werd er beenmerg kanker [Multiple Myeloma] geconstateerd en leed hij al aan een milde vorm van dementie. Hij overleed slechts enkele maanden later, op 69 jarige leeftijd. Dolores overleeft hem 18 jaar en stierf aan longkanker, hoewel ze niet rookte, om 5.50 pm in het Dudley Private Hospital in Orange in 2006.

 

X-j Speet, Philip is geboren op zondag 24 april 1949 in Sydney, New South Wales, zoon van Speet, Ronald [Ron] en Cole, Dolores.
Beroep: senior accountant

Trouwde, 32 jaar oud, op zaterdag 3 oktober 1981 in Sydney, Australia met Beh Kooi Kee [Kee], 27 jaar oud. Zij is geboren op woensdag 21 juli 1954 in Penang, Malaysia, dochter van Beh Khay Heng en Tan Poh Tang.
Beroep: verpleegkundige

Kinderen van Speet, Philip [Phil] en Beh Kooi Kee [Kee]:

1. Speet, Melanie, geboren op dinsdag 18 december 1984 in Sydney, Australia.
2. Speet, Simone, geboren op donderdag 8 september 1988 in Sydney, Australia.

In 1967, verhuisde hij naar Sydney om er te gaan studeren aan de universiteit. Hij begon zijn werkzame leven als boekhouder. Overigens vond hij dit werk niet echt leuk, hij wilde beroepspiloot worden. In 1971, verliet hij het accountantskantoor en volgde de vooropleiding tot piloot, onderhand de kost verdienend als taxichauffeur. Na 10 jaar taxi's rijden en geen vooruitzicht op een luchtvaart carrière, besloot hij alsnog om aan de universiteit in deeltijdstudie een accountants graad te halen, terwijl hij als boekhouderklerk in zijn levensonderhoud voorzag.

Men beschouwde hem tegen die tijd al als verstokte vrijgezel, tot hij in mei 1980, echt bij toeval tijdens een afscheidsfeestje van de Eastern Suburbs Tennis Club in Coogee, Kee ontmoette. Zij was degene voor wie het feestje werd gegeven, ze ging terug naar Maleisië voor een paar maanden. Hoewel ze allebei zeer fanatieke gemengd dubbel competitiespelers waren [en nog zijn], hadden ze elkaar daarvoor nooit ontmoet. Hij gaf haar zijn telefoonnummer en tot zijn enorme verbazing belde ze hem... In december 1980, vroeg hij haar ten huwelijk en na enig aandringen trouwden ze ruim tien maanden later.

Momenteel is hij bedrijfssecretaris en hoofd financieel management bij Dana Australië (Holdings) Pty Ltd waar hij sinds 1995 werkt. In 2004, voltooide hij een MBA studie in Strategic Planning op de Deakin University. Kee werkt als verpleegkundige in een tehuis voor bejaarden.

 

X-k Speet, Jeremy is geboren op woensdag 10 december 1958 in Sydney, New South Wales, zoon van Speet, Ronald [Ron] en Cole, Dolores.
Beroep: IT specialist / consultant

Trouwde, 29 jaar oud, op zaterdag 11 juni 1988 in Sydney, Australia met Morgan, Janette [Jan], 27 jaar oud. Zij is geboren op donderdag 23 februari 1961 in Bulli, Wollongong, Australië.
Beroep: OH&S coördinator

Kinderen van Speet, Jeremy en Morgan, Janette [Jan]:

1. Speet, Jonathon Ronald [Jon], geboren op maandag 23 september 1991 in Bankstown, Sydney.
2. Speet, Antony John [Antony], geboren op woensdag 6 juli 1994 in Kogarah, Sydney.
3. Speet, Andrew Thomas [Andrew], geboren op maandag 7 april 1997 in Kogarah, Sydney.

Jeremy bracht zijn jeugd door in Orange, zowel in het hotel als op de boerderij tot 1980. Hij ontmoette Jan in 1979 bij een noodbijeenkomst van de radio club. Jeremy had verschillende administratieve banen zoals meer dan drie jaar bij het abattoir in Orange, dat in 1981 z'n deuren sloot. Ze besloten naar Sydney te verhuizen. Zijn IT carrière startte in 1982 bij Alcatel (toen nog STC genaamd). Uiteindelijk trouwden Jeremy en Jan in 1988 in Kogarah Bay, Sydney.

Jonathon werd in 1991 geboren, en was tot op dat moment de enige jongen van zijn generatie en dus stamhouder van de Australische tak van de familie Speet. In 1994 werd Antony geboren. Een Aziatische arts ontdekte dat Antony een chromosoom afwijking heeft, het Syndroom van Klinefelter geheten. Een enorme zorg voor hen. In 1995 nam Jeremy ontslag bij Alcatel om zich verder op een IT carrière te concentreren.

In 1997, beviel Jan van Andrew. Ze hopen dat Jonathon en Andrew de geslachtslijn van Pieter Speet in Australië nog vele generaties mogen doen voortgaan. In 2000, verhuisde het gezin naar Melbourne, volgens hen de meest leefbare stad van Australië.

Begin 2006 werd moeder Dolores werd erg zwak en bleek longkanker in een ver stadium te hebben. Mede daarom verhuisde Jeremy in juli terug naar Orange om de boerderij te beheren en zijn moeder te steunen. Na haar dood half augustus, hebben Jeremy en Jan na lang beraad besloten om zich definitief in Orange op de familie boerderij te vestigen, hun 20e verhuizing sinds 1980.

Zijn hobby's betreffen alles wat met IT te maken heeft en de bereiding en consumptie van rode wijn.

 

IX-i Speet, Cornelia Maria Doreen [Corrie] is geboren op maandag 16 februari 1920 in Cooma, Australia, dochter van Speet, Peter Marie Anthony [Pieter] en Weilers, Cornelia Maria [Cor]. Zij is overleden op woensdag 24 maart 2004 in Kings Langley, Sydney, 84 jaar oud. Zij werd gecremeerd in Kellyville, bij Sydney, NSW.

Beroep: receptioniste, eigenaar taxibedrijf
Trouwde in Sydney, Australia met Anderson, Keith Harold. Hij is overleden in 1960. Beroep: eigenaar taxibedrijf, vice voorzitter Lawn Tennis Association

Corrie werd geboren in de vissersherberg ‘the Creel' bij Cooma, NSW. Haar kindertijd bracht ze door bij haar ouders in Hotel Kosciusko. Ze was een volleerd skiër en paardrijdster en won hiermee vele prijzen. Toen ze 12 werd, dachten haar ouders dat het beter voor haar opvoeding zou zijn als ze naar kostschool zou gaan. Corrie was het hiermee absoluut niet eens en na driemaal van school te zijn weggelopen [de laatste keer was ze nog eerder thuis, dan haar ouders die haar daar hadden afgezet...] mocht zij haar school vanuit huis afmaken.

Eenmaal wonend in het Hotel Canobolas te Orange, werkte zij mee in het bedrijf van haar ouders als receptioniste. In 1941 leerde Corrie haar toekomstige echtgenoot Keith kennen, overigens tot ongenoegen van haar ouders. Ze was echter stapelverliefd op deze ‘city slicker' en in 1942 liep ze van huis weg naar Sydney, waar ze stiekem met hem trouwde.

Kinderen van Speet, Cornelia Maria Doreen [Corrie] en Anderson, Keith Harold:

1. Anderson, Anthony Keith Harold [Tony], geboren op maandag 18 januari 1943 in Sydney, Australia Volgt X-r.
2. Anderson, Maxwell John [Max],
geboren op maandag 1 januari 1945 in Sydney, Australia Volgt X-s.
3. Anderson, Richard Donald [Rick],
geboren op maandag 29 juli 1946 in Sydney, Australia Volgt X-t.
4. Anderson, George Arthur [George],
geboren op zaterdag 29 augustus 1953 in Sydney, Australia Volgt X-u.

 

In 1946 verhuisden ze naar Killara, waar ze een eigen huis bouwden en vanwaar uit ze het taxibedrijf samen leidden. In 1956 werd Keith benoemd tot vice voorzitter van de Lawn Tennis Association. Hiervoor reisde hij het hele land door en Corrie hield het bedrijf draaiende. Het gezin logeerde menige vakantie bij haar ouders in Orange. Na enkele kleine waarschuwings hartinfarcten, overleed Keith in 1960.

Corrie bleef achter met de vier zoons waarvan de jongste pas 7 jaar was. Na het pensioen van haar ouders kreeg zij hulp van hen, ze betrokken een huis vlakbij haar. Na rijp beraad verkocht zij het taxibedrijf en werkte tot aan haar pensioen in 1982 als Motelreceptioniste. Daarnaast voedde ze in haar eentje met succes haar zoons op. Via haar zoons kreeg zij 12 eigen kleinkinderen en drie via 2e of 3e huwelijken. Vrijwel haar hele gepensioneerde leven bracht ze door met baby-sitten, waar ze overigens enorm van genoot. Corrie had altijd al een zwakke gezondheid en na een infarct op haar 80e verjaardags feestje ging ze snel achteruit.

Een wrang familie grapje over haar levenseinde was; "toen kon ze niet meer weglopen..."

 

X-r Anderson, Anthony Keith Harold [Tony] is geboren op maandag 18 januari 1943 in Sydney, Australia, zoon van Anderson, Keith Harold en Speet, Cornelia Maria Doreen [Corrie]. :
(1) trouwde met Rosemary. Het huwelijk werd ontbonden. (2) trouwde met Jenny. Het huwelijk werd ontbonden. (3) trouwde met Dianne.

Kinderen van Anderson, Anthony Keith Harold [Tony] en Rosemary:

1. Anderson, Debbie.
2. Anderson, Steven.

Kinderen van Anderson, Anthony Keith Harold [Tony] en Jenny:

1. (Adoptie) Anderson, Lee.
2. Anderson, Sean.

 

X-s Anderson, Maxwell John [Max] is geboren op maandag 1 januari 1945 in Sydney, Australia, zoon van Anderson, Keith Harold en Speet, Cornelia Maria Doreen [Corrie]. trouwde met Sherry.

Kinderen van Anderson, Maxwell John [Max] en Sherry:

1. Anderson, Nicole.
2. Anderson, Michelle.
3. Anderson, Danielle.
4. Anderson, Jacqueline.

 

X-t Anderson, Richard Donald [Rick] is geboren op maandag 29 juli 1946 in Sydney, Australia, zoon van Anderson, Keith Harold en Speet, Cornelia Maria Doreen [Corrie]. trouwde met Sue.

Kinderen van Anderson, Richard Donald [Rick] en Sue:

1. Anderson, Michael.
2. Anderson, Kim.
3. Anderson, Melissa.

X-u Anderson, George Arthur is geboren op zaterdag 29 augustus 1953 in Sydney, Australia, zoon van Anderson, Keith Harold en Speet, Cornelia Maria Doreen [Corrie]. trouwde met Liz.

Kinderen van Anderson, George Arthur en Liz:

1. Anderson, Rebecca.
2. Anderson, Christopher